Homepage

Balletstudio Tamara

Laatste nieuws

Agenda deze en komende maand

vanaf 12 mei 2020
Door de Corona maatregelen is de agenda van de danslessen en activiteiten aangepast. Goed de mail en solcial media in de gaten houden voor de aanpassingen.
4 juni 2020
Juf Tamara jarig
3 t/m 6 juli 2020
TAKA
13 t/m 17 juli 2020
Kindervakantie dansweek

Volledige agenda
Balletstudio Tamara

Nieuwe lessen ...

Altijd al klassiek ballet willen doen, maar............  Ik wil een beginners groep klassiek voor 14+ gaan beginnen. Wij starten vanaf het begin af aan met alle termen en posities. Klassiek ballet is heel goed voor een mooie houding en al lijkt het heel rustig, je gebruikt toch al je spieren in je lichaam. Doorgroei mogelijkheden naar Spitzenles.

Yin yoga/ Powerballet, Een workout les met invloeden van Yin yoga. Bij de les houd je de houdingen minimaal 3 minuten aan, hierdoor creëer je een stretch in het dieper gelegen bindweefsel. Yin yoga helpt je om soepeler te worden, gewrichten te verstreken en om te ontspannen. Totale ontspanning voor een goed resultaat.

G(ezellig) Dansen 15+, Dansen en bewegen voor Gezellige meiden en jongens. Je leert hoe je lichaam beweegt en dat je lekker kunt dansen met veel plezier. Natuurlijk doet deze groep ook mee met uitvoeringen en demonstraties. Voor tieners met een verstandelijke beperking, lichte motorische beperking.

Musicallessen 6-12 jaar (blokken van 5 lessen)/ 12+ (blok van 13 lessen),
- 12+: zingen, dansen en acteren! Stilzitten is er absoluut niet bij! In twee uur krijg je alle drie de disciplines met als knaller een presentatie van jullie eigen musical op het toneel.
- 6-12jaar: hetzelfde als 12+ lessen alleen is elke vijfde les een presentatie van de geoefende stof/musical in de balletschool.

Hiphop10-12jaar/12+(middelbare school) (blokken van 6 lessen), Urban is een verzamelnaam voor versschillende dansvormen uit een straatcultuur. Het is een dansstijl die opkwam begin vorige eeuw in New York. Bij urban zijn veel bewegingen herkenbaar van tv, videoclips en theatershows. Onder urban vallen de volgende dansstijlen: Old-school hiphop, hiphop van nu, jazz/afro, jazz/modern, showdans, streetdance, breakdance. In elk blok zullen de bovenstaande stijlen terugkomen.

Relaxkids lessen 6-8jaar/8-12jaar (blokken van 6 lessen), Relax Kids helpt kinderen te ontspannen, zelfvertrouwen op te bouwen en vergroot de concentratie. Ga mee op een avontuur en ontdek hoe je door middel van dans en beweging, spel en ontspanning, ademhalingsoefeningen en mindfulness helemaal tot ontspanning kunt komen. Een uur helemaal tot jezelf komen. Tijdens dit uur leer je plezier te ervaren, positiviteit, ontladen van energie en werken aan zelfvertrouwen. Relax Kids is een methode die al 20 jaar bestaat in Groot Brittannië, en is opgericht door Marneta Vlegas.De methode Relax Kids heeft bewezen dat het een positieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van kinderen. Kinderen zitten beter in hun vel en krijgen meer zelfvertrouwen. De methode helpt tegen faalangst, kinderen kunnen zich beter concentreren, slapen beter en leren hun grenzen aan te geven. Ze leren met hun emoties om te gaan en leren zichzelf en anderen te respecteren. De oefeningen die ze tijdens de lessen leren, kunnen ze ook daarbuiten toepassen. En daar kunnen ze de rest van hun leven baat bij hebben.

Heb je interesse of heb je vragen neem dan contact op via mijn correspondentieadres of kom even langs. Contact